Saturday, November 12, 2011

Jeg trodde bloggen min var død

Det er så lenge siden jeg blogget, at jeg ikke er sikker på om Spotify eksisterte engang. Teknologien og verden har som vanlig gått fremover i rekordfart, mens jeg fortsatt er 18.
Vet ikke helt hvorfor jeg logget meg inn igjen her, og det var ikke helt uproblematisk heller. Jeg har en hel liste med passord jeg må huske til daglig, så passordet til den nedadgående spiralen lå ikke så lett tilgjengelig i arkivet. Nå som jeg har kjempet meg gjennom alskens hindringer; hva skal jeg bruke denne bloggen til? Dokumentere mitt fascinerende og spennende liv er jo det første som slår meg, men det er ikke nødvendig å være kjip heller. Jeg har ingen bakeferdigheter, kan ikke sy, har ikke unger eller en negledesigner jeg kan anbefale.Har ikke engang en mann jeg vil anbefale. Kanskje dette skal bli den bitreste bloggen som finnes på hele internett.Total darkness.
Vi får se.

1 comment:

C said...

Bitterbloggen? Jeg synes du skal blogge om barkebiller. Eller tomatsuppe med zuchini og makaroni (gjett hva jeg spiser til frokost). Eller hvorfor det er så fint å ha vinduet åpent mens man sover, selv om det fører til sånn ca minus hundre grader på soverommet da man våkner?